عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه دولت باید برای کمبود دارو در بازار فکری اساسی کند و مانع از جولان دلالان شود گفت: آستانه تحمل مردم در مسأله کمبود دارو با سایر اقلام فرق میکند و باید مراقب بود.
عضو سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران با تاکید بر ضرورت منطقیسازی قیمت دارو گفت: درصد مارژین (حاشیه سود) دارو بگونه ای در نظر گرفته شده که تورم تحمیل شده بر اقتصاد را پوشش نمی دهد.
عضو سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران گفت: اصلاح قیمتها برای تأمین داروهای مورد نیاز ضروری است و اگر در کوتاهترین زمان ممکن برای اصلاح قیمت دارو با حاشیه سود مناسب اقدام نشود عملاً تولید برخی از اقلام دارویی امکانپذیر نخواهد بود.
این روزها کمبود دارو دوباره به چشم آمده است و بیماران نسخه به دست از این داروخانه به آن داروخانه گز میکنند برای یافتن مُسکن دردهایشان؛ آن هم نه فقط داروهای خارجی، بلکه حالا برخی داروهای ایرانی هم گیر نمیآیند.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: برخی کمبودها در رابطه با داروهای برندی هستند که مشابه داخلی دارند بر این اساس ارزی به واردات داروهای مشابه تخصیص داده نمیشود البته در برخی موارد کمبود وجود دارد اما بهشکل معمول و مداوم نبوده است.
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به چالش نقدینگی در بازار دارویی کشور، گفت: بدهی برخی داروخانهها به شرکتهای پخش بالا رفته و نمیتوانند دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیازشان را دریافت کنند.
آقای دکتر محمد حسن واصفی، مدیرعامل شرکت لابراتوارهای سینادارو، معتقد است امروز باید قیمت دارو واقعی شود تا بهای آن شناخته و این صنعت بتواند باردیگر دوران اوج خود را تجربه کند. در غير اين صورت ادامه وضع موجود باعث تحليل بيشتر اين صنعت می شود که فاجعه بار است و جبران آن ناممکن.